tisdag, april 25, 2006

Sjuttiosex

Det gick ju bra det där, förutom första matchen i rucklet de kallar borg. Sen blev det visserligen en förlust i sudden, men det spelar ingen roll nu. Färjestad körde över Frölunda! Ett Frölunda som ser ut att behöva fylla på leden rätt rejält inför nästa säsong, annars blir det nog Färjestad-HV i final. Att Färjestad går dit vet vi redan.

Utemöbler och grill är på gång till terassen. Skillnaderna i pris på förstnämnda är... ja, stora kanske man kan säga. Från enkla små plaststolar, Baden-Baden-trams osv till danskt överpris. Vi har siktat in oss på en grupp nånstans i mitten, samt parasoll. Ett sånt måste man ju bara ha. Och en grill. Men grillen kanske vi väntar lite med, om nu inte Järnia i Olskroken säljer just en sån grill. De har nämligen 20% på sitt sortiment på torsdag och beställningsvaror måste väl räknas till ordinarie sortiment i ett sånt läge, eller? Hur som helst ser det ut att bli den billigaste Weber-grillen. Den här, för att vara exakt. Jag tror i alla fall att det är den billigaste gasgrillen. Förbud mot kolgrillar, vilket ju jag tolkar som att det är fritt fram att köra på gasol.

Annat som ska inhandlas till lägenheten är lampor, nytt matbord och en stooor fåtölj. Lamporna är väl prio 1 och där har jag redan spanat in lite trevliga saker från deltalight.com och Foscarina (hette de väl?) och Louis Poulsen. Från sistnämnda får det bli en PH3/2 bordslampa. Den lite större varianten är snuskigt dyr, vilket nog de flesta tycker även om den lilla, men den större är i så fall trippelsnuskigt dyr. Fåtölj har jag också spanat in. En recliner från Mio som är nästan som ett skepp. Matbord är det däremot lite svårare med. Vi är ute efter ett litet, som kan bli ett stort. De flesta som finns att få tag i är redan rätt stora och står det inte IKEA på de i rätt storlek så står det Carl Malmsten. Inget av dem är ett alternativ i det här läget. Nu måste jag ner och titta till tvätten.