onsdag, februari 08, 2006

Sjuttiotre

Tjockis sa i UR-programmet Drömsamhället att han inte kallar sig socialist så ofta, eftersom han riskerar att blandas ihop med stollar och nationalsocialister. Tja, det kan ju vara en lösning. En annan lösning skulle kunna vara en av följande tre:
- inte samregera med Dum (Peter) & Dummare (Lars)
- inte komma med uttalanden som "nu kommer det hit horder av utlänningar för att snylta på våra bidrag", vilket naturligtvis visade sig vara aningen felaktigt.
- inte ha Marita Ulvskog som partisekreterare.

Senaste Drömsamhället var förresten hur roligt som helst. Johan Lönnroth gick rejält på pumpen och Thomas Idergard trasade sönder Anna-Klara Bratt.

Foppa i OS? Ja, om ljumske och mage är helt okej. Det lär ju satsas friskt mot de trakterna och en söndertrasad Forsberg är ett sämre alternativ än i stort sett vilken annan svensk forward som helst. Byt ut honom mot Nylander redan nu. Han får ju i vilket fall inte spela ihop med Näslund.

Och det var bittert att se Seahawks förlora pga domaren. En egen TD bortdömd och en gratis-TD till Steelers. Det mest bisarra var emellertid att Steelers i svensk media framställdes som storfavoriter. Ursäkta?